30 Aralık 2010 Perşembe

Reklamlarrr :)))

Merhaba arkadaşlar,

Sayfama renk geldi...

Televizyonu izlerken, arada çıkan reklamlar eskiden canımızı sıkarken, artık o renkli reklamlar hayatımızı renklendirmeye başladı. Bende bundan yola çıkarak, sayfama reklam koymaya karar verdim.

Tabii bedava reklam yapılır mı??? Hayırrr... Sizlerin de desteğiyle, çok cüzi bir miktar da olsa birazcık kazancımız olacak (Damlaya damlaya göl olur, mantığıyla)... Sizin her sayfama girişinizde, kuruşlar birikecek. Desteğinizi esirgememenizi dilerim..

Artık her iki yazımda bir, reklam çıkacak ...

Hayırlı seyirlerrrr :))))

26 Aralık 2010 Pazar

Meydan-ı Şehir ...

Taksim Meydanı'ndan fotoğrafları koymuştuk. Bu sene bizim belediye de, yılbaşı için büyük hazırlıklar yapmış. Bunlar da Lüleburgaz'ın şehir meydanından görüntüler...



Bunlarda, benim de çekildiğim meydan görüntüleri ;))) ...



23 Aralık 2010 Perşembe

TAKSİM...

Ortalama ayda bir işyerim için İstanbul'a mal almaya gidiyorum. Bazen haftasonundan gidip, biraz da İstanbul'un keyfini çıkarıyorum.Bu enson gidişimde de yine keyif yaptım :))

Cumartesi akşamdan yola çıkarak, direkt Taksim'e gittim.Çok uzun yıllardır tanıdığım, çok değer verdiğim bir arkadaşımla buluşup felekten bir gece çalmaya karar vermiştik.Ne de güzel yapmışız bu kararı vermekle... :))

Lüleburgaz'a yakın olmasına ve İstanbul'a sık sık gitmeme rağmen, Taksim'e çok uzun zamandır gitmemiştim.Çok özlemişim ...



Yılbaşı arifesinde olduğumuz bu günlerde, heryer ışıklandırılmış, yollar insanlarla dolu, tam da görmek istediğim Taksim'le karşılaştım. Arkadaşım, İstanbul'un trafiğine takılınca birsüre yalnız başıma gezdim, Burgaz'daki arkadaşlarımı aradım nispet yapmak için ;), bakındım bakındım çok keyif aldım gerçekten.



Sonra arkadaşım geldi, Lüleburgaz'da midye tava yapan yer olmadığı için, çocuklar gibi midye tava yiyeceğim diye tutturunca,bir yerde bulduk ve yedik (Ne yazık ki özlediğim lezzeti bulamadım :(( )

Yukarıdan boğazı gören bir bara gittik.Oynadık oynadık, kurtların döküldüğüne karar verince oradan çıktık.Taksim gecem böylece sona ermiş oldu :( ama o geceyi planladığımıza ve doyasıya eğlendiğimize çok memnunum.Ben yılbaşını peşin peşin kutladım :)) Canım arkadaşım Eyüphan'a buradan teşekkürlerimi iletmek isterim, iyiki varsın ...

16 Aralık 2010 Perşembe

İşyerimde geçirdiğim günlerim ...

Hava çok soğuk... Dükkanda oturup zaman geçirmek yorucu oluyor böyle zamanlarda. Dış gözle işimi yorumlayanlara göre; ne güzel işte, boş boş oturuyorum bütün gün. Bilmiyorlar ki, en yoğun günüm, durgun günden daha az yorucu geçiyor. Kalabalık geçen bir günde insan kendini daha güçlü hissediyor.

İnsanın yapısında yok, boş oturmak, diye bir kavram bana göre. Mutlu etmez boşluk insanı. Farkına varmasa bile bir şekilde oyalıyordur insan kendisini. Hiçbir şey yapmadım, diyen bile birçok şey yapmıştır aslında o dakikalarda, yapmalıdır da.

Bana göre, ne şekilde olursa olsun, insanoğlu sosyal olmalı, farklı kişilerle konuşmalı, yeni kişiler tanımalı. Tanıştığımız her yeni kişi, yeni ve farklı yaşantıları öğrenmemiz için bir fırsattır çünkü ..

Dükkanın kalabalık olması, farklı müşterilerin aynı anda gelmesi ve onlara yetişebilme psikolojisi, çok mutluluk verici :) Kendimi kaybediyorum öyle günlerde, çok eğleniyorum.Ben eğlenirken, müşterilerim benden çok eğleniyor dolaylı olarak. Çünkü konuşkanım, çok konuşuyorum ve suratsız esnaftan bıkmış olan müşterilerim, benim dükkanımdan mutlu çıkıyorlar.Onları mutlu görmek beni daha da mutlu ediyor :))

Bu işin en güzel yanı, bana gerçekten güzel arkadaşlıklar kazandırmış olması... Bu da keyifli insan olup, insanlara pozitif enerji vermemden ve tabi konuştuğum insanların da pozitif insanlar olmalarından kaynaklanıyor.

Bu arkadaşlıkların daimi olması ve yenilerinin hayatıma eklenmesi dileklerimle...

11 Aralık 2010 Cumartesi

Spora başladım...




Daha önceki yazılarımda da bahsetmiştim, Lüleburgaz'da aktivitelere katılım oranı çoktur diye.Ben de o daimi katılımcılardanım :))



Bir sene T.Halk Müziği, 2 sene de halkoyunlarına gittikten sonra, bu sene de spor salonuna başladım.Step, plates ve aerobik yaptıran genç, çok sempatik bir hocamız ve genelini öğretmenlerin oluşturduğu, her yaştan katılımcı arkadaşlarımız var.
Gerçekten çok eğlenceli.Çünkü yaparken de gülüyoruz, yapamadığımızda da birbirimize gülüyoruz :)) Her çalışma sonunda, heryerimiz ter içinde, neremiz çalıştıysa oramız ağrıyarak eve
dönüyoruz.
Başlayalı 3 hafta oldu, ağrılara rağmen her çalışmayı iple çekiyorum. Herkese tavsiye ediyorum.Bu konuda yine yazılar ekleyeceğim

10 Aralık 2010 Cuma

Kış..

Bu sene "Kış" hiç gelmeyecek sandım.Ekim geçti yaz gibi, Kasım geçti yaz gibi, Aralık'ın ilk günleri bile yaz gibiydi.Sonunda bugün Lüleburgaz ilk karını gördü..

Bütün gece, sabaha kadar yağmur yağdı.Sabah hazırlanırken bir baktım ki, hava kara çevirmiş.Ama yağmur üstüne kar yağınca hiçbir yer kar tutmadı tabii.

Aslında Lüleburgaz çukurda kalan bir ilçe.Civar şehirlere (yükseltisi fazla olan) kar yağarken, Burgaz'da ancak o şehirlerin soğuğu olur, yani Burgaz kışları ayaz bir memlekettir.Bu sene karı gördük, inşallah devamını da görürüz.Madem soğuğunu çekiyoruz, biraz da kartopu eğlencesini yaşayalım değil mi ama ;)))

Sevgilerle...

Merhaba

Merhabalarrr...

Çok olmuş sayfama girmeyeli, bir yazı eklemeyeli..

Galiba kendimi biraz kısır döngüye soktum yazı konusunda, konularımı farkına varmadan sınırladım ve dolayısıyla da tıkandığım yerde bıraktım yazmayı.

Bu sefer kendimi daha rahat bırakacağım ve aklıma gelen ,hoşuma giden herşeyden bahsetmeye çalışacağım.

Dilerim sizin de ilgi alanınıza giren, hoşunuza giden konular olur ve beraber birşeyler paylaşmış oluruz..

İŞTE, MÜKEMMEL BİR VİDEO....