6 Mayıs 2009 Çarşamba

Türkü Gecesi


Lüleburgaz'da etkinliklere çok önem verilir. Zamanı uyan kişiler, kendi yetenek ve ilgilerine göre bir etkinliğin içinde bulurlar kendilerini muhakkak.Tabii, yapılacak etkinlik çeşidi çok olunca, kişilerin kendi ilgilerine uygun etkinlik bulması hiç de zor olmuyor :)) Bir etkinliğe katılan kişi,bu etkinlikten başkalarına bahseder ve dolaylı olarak katılan kişi sayısı artar.
Şimdi size, geçen sene benim de aralarında bulunduğum ve bu sene sadece seyirci olarak katılabildiğim Tikveşli Kültür Derneği'nin düzenlediği Türkü Gecesi'nden bahsetmek istiyorum.
Çok kaliteli, seviyeli insanların katıldığı bir ekiptir,Tikveşli Kültür Derneği'nin T.H.Müziği ekibi...Kendilerine ve karşısındaki kişilere saygısı olan kişilerdir.Dolayısıyla da kendileri gibi seviyeli,disiplinli ve düzgün bir çalışma içindedirler herzaman.O disiplinli çalışmalarının sonucu olarak da, mükemmel bir konser dinledik sayelerinde.

Çok keyifli türküler seçmişti,ekibin şefi Saime(Topuz) Hocam.Seyircilere verdikleri davetiyelerin içine de, söyledikleri hareketli türkülerin sözlerini iliştirmişlerdi,seyirciler de onlara eşlik edebilsinler diye...Hep beraber söyledik türküleri bir ağızdan.Dolayısıyla seyirciler de kendilerini koronun bir parçası gibi hissederek,daha bir eğlendiler konserde.
Lüleburgaz'ın yerel gazetesi olan Görünüm Gazetesi'nde "En büyük Koro" başlığıyla yayınlandı, güzel konser.Koristlerin ve çalgıcıların isimlerini tek tek ekleyerek...
Sonuç olarak gerçekten eğlenceli geçen,başarılı bir aktiviteydi.Çalışmaları için başta Saime hocamı ve beraberinde tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum.Daha nice konserler dinlemek dileğiyle...

1 yorum:

  1. Canım tahmin edebiliyorum,eminim ki çok güzel bir konserdi, hele ki şef Saime Topuz ise çok da eğlence geçmiştir...
    Lisedeyken benimde içinde olduğum koroyu yönetmişti ve çok keyifli zaman geçirmiştim..
    Diğer konselerde bende orada olurum inşallah

    YanıtlaSil

İŞTE, MÜKEMMEL BİR VİDEO....